Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

AlfaCMS tool

 

CMS · inhoud beheersysteem

AlfaNet beschikt over een eigen, zelfgemaakte, CMS tool die standaard bij elke website en webshop gebruikt wordt. Dit stelt ons in staat kwaliteitsvolle resultaten op te leveren zonder een open source CMS te gebruiken. Bovendien hebben we op deze manier de volledige controle over elk project en zijn uitbreindingen of veranderingen aan een website snel toegepast.

 

Wat is een CMS?
CMS is de afkorting voor Content Management System. Dit is een systeem dat er voor zorgt dat de gebruiker inhoud (teksten, foto's, documenten, ...) op de website kan publiceren met enkele muisklikken. Een CMS is voorzien van een "wysiwyg"-editor (What You See Is What You Get) waardoor het aanpassen van inhoud werkelijk kinderspel wordt.
AlfaDesign - AlfaCMS

 

Back Office
Onze CMS tool heeft een geïntegreerd back office systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u veilig kan inloggen en verbinden met andere applicaties van AlfaNet.

 

Installatie
Wij installeren voor u alles op een webserver. U hoeft geen kennis te hebben van PHP, SQL, of andere back-end programmeertalen.

 

Opleiding
Na oplevering van uw website of webshop krijgt u van ons een opleiding zodat u het gebruik van ons CMS en zijn modules onder de knie krijgt. In geen tijd kan u uw website zelf up-to-date houden.

 

Webonderhoud
Indien u uzelf liever niet waagt aan het toevoegen en wijzigen van inhoud is ons webonderhoud aanbod echt iets voor u!