Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

Heeft u een SEO nodig?

 

SEO is een afkorting van 'search engine optimization' of 'search engine optimizer' (optimaliseren van zoekmachines).

U kan best zo vroeg mogelijk een SEO inhuren. Een goed moment om dit te doen, is wanneer u een nieuw ontwerp voor uw site overweegt of een nieuwe site wilt opstarten. Uw site wordt dan zodanig ontworpen dat deze volledig zoekmachinevriendelijk is. AlfaNet kan echter ook helpen bij het verbeteren van bestaande websites.

Laat u niets wijsmaken

De zoekresultatenpagina's van Google bevatten organische zoekresultaten en vaak ook betaalde advertenties (aangeduid met 'Advertenties' of 'Gesponsord'). Als u adverteert met Google, heeft dit geen invloed op uw positionering in hun zoekresultaten. Google ontvangt nooit geld om sites op te nemen of een bepaalde positie te geven in hun zoekresultaten en het kost niets om te worden weergegeven in de organische zoekresultaten.

Voor iemand met voldoende verstand van websites en de kennis van SEO strategiën is optimaliseren van een website voor organisch zoeken kinderspel. Een SEO die u extra laat betalen voor kosten bij Google terwijl u geen advertenties gebruikt wijst u best meteen de deur.

Transparante werkwijze

Wij bij AlfaNet kiezen voor een transparante aanpak. Enkel de tijd die wij besteden aan uw website wordt aangerekend. Omdat elke website uniek is zijn de kosten voor SEO nogal uiteenlopend. Bij een website met veel inhoud/pagina's zal meer tijd nodig zijn om tot een goede analyse te komen en zal de eigenaar meer kosten hebben dan bij een website met 2 pagina's en enkele regels tekst.

Ook bij SEA werken we op een transparante manier. U bent zelf eigenaar van het Google AdWords account indien u kiest voor advertenties bij Google. Onze medewerkers kunnen als gebruiker toegevoegd worden aan uw persoonlijke AdWords account om de nodige assistentie te verlenen.

Ook bij onze SEO diensten is het mogelijk om zelf beheerder te zijn van de tools bij Google. Echter raden we dit in de meeste gevallen af.

Vraag informatie over SEO/SEA

SEO voorbereiding

Indien u kiest voor SEO is het verstandig van zelf een klein onderzoek te starten naar uw rechtstreekse concurrenten op Google. Typ zoekopdrachten die betrekking hebben tot uw bedrijf of branche. Ga na op welke kernwoorden door hen werd ingezet en welke (soort) inhoud ze hun bezoekers bieden.

Ga er nooit van uit dat een SEO thuis is op alle markten. Een goede webdesigner kent bijvoorbeeld niets van industrieel verpakkingsmateriaal. Daarom is het belangrijk dat u tijdens de voorbereiding ook even nadenkt hoe u uw merk, bedrijf, product, dienst of applicatie het best kan omschrijven aan een buitenstaander. Maak zeker een lijst met vakjargon. Dit kan helpen in de zoektocht naar relevante kernwoorden en het schrijven van goede SEO teksten.

Onze SEO services

 1. Controle

  Controle van de inhoud en structuur van uw site. Wij controleren of uw website voldoet aan de basis richtlijnen voor SEO van Google.

 2. Technisch advies

  Technisch advies voor de ontwikkeling van websites, zoals hosting, omleidingen, foutpagina's en het gebruik van JavaScript met betrekking tot SEO.

 3. Inhoud verbetering

  Ontwikkelen van inhoud is even belangrijk als het ontwikkelen van de website zelf. Zorg er voor dat bezoekers voldoende en correcte informatie aangeboden krijgen.

 4. Kernwoorden

  Onderzoek naar zoekwoorden is een zeer belangrijk onderdeel bij SEO. De inhoud zal in de meeste gevallen rond deze woorden opgesteld worden.

 5. Assistentie

  Aan een voordelig tarief kunnen wij u steeds assisteren van op afstand.

 6. Inzicht

  Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van websites hebben wij bij AlfaNet een zeer goed inzicht op het doen en laten van website bezoekers. Wij geven u graag advies over de opbouw van bepaalde pagina's.

SEO huren? Vraag meer informatie.