Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

Webhosting en domeinnaamregistratie

» Elke website welkom. Bij ons staat de klant centraal.

De ideale hosting oplossing voor uw website. Kwalitatieve, betrouwbare én betaalbare webhosting. Kies voor jaren ervaring, kies voor AlfaHosting!

Linux logo Windows logo WHM logo cPanel logo PHP logo MySQL logo phpMyAdmin logo Joomla logo Drupal logo WordPress logo

 

Uw partner op het internet

AlfaHosting, een onderdeel van AlfaNet bvba, levert al sinds 2003 kwalitatieve, betrouwbare én betaalbare hosting aan bedrijven en particulieren. Bij AlfaHosting staat de klant centraal! Geen dure reclamecampagnes voor ons. Door mond aan mond reclame hosten we meer dan 30.000 Belgische en Nederlandse sites. Ons doel is het leveren van de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt van webhosting in de Benelux. Wij zullen nooit kiezen voor minderwaardige producten om prijzen te drukken.

AlfaHosting - Betrouwbaar, service en kwaliteit

 

Service, stabiliteit en support

AlfaHosting zondert zich af van de concurrentie met een focus op kwaliteit, service, stabiliteit en support en dit 24 op 24. Het is meteen de reden waarom steeds meer consumenten kiezen voor AlfaHosting.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

 

Datacenter

AlfaHosting kiest resoluut voor kwalitatieve servers, datacenters en netwerken. EvoSwitch te Haarlem (regio Amsterdam), is een hypermoderne datacenterfaciliteit met daarin de allernieuwste bewezen technologieën. Een faciliteit die dankzij deze technologieën bovendien zéér zuinig met energie omspringt.

Met het groene label 'The Green Fan' levert EvoSwitch een marktbrede bijdrage aan de uitvoering van klimaatneutraal ondernemen.

 

Green fan logo

AlfaHosting maakt gebruik van het LEASEWEB netwerk (100% Cisco powered) met meer dan 4,0 Tbps netwerk capaciteit. Al onze servers zijn A-kwaliteit merkservers (vb. SuperMicro) met Dual Core of Xeon processor en tot 8 GB RAM geheugen. Alle servers hebben bovendien RAID1 Hard Drives met dagelijkse externe backups.

 

Administratie en bestellen

AlfaHosting beschikt over een administratief controle paneel voor klanten. Via Mijn AlfaHosting kan u veilig inloggen en alle administratieve handelingen uitvoeren. Voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten hebben wij een geavanceerd bestellingsformulier zodat de juiste keuze gemaakt wordt.

 

Software en Back-ups

AlfaHosting maakt elke dag back-ups van zijn servers zoals bepaald in de voorwaarden. Wij raden steeds aan om zelf voor een back-up te zorgen van uw persoonlijke account. In alle hostingpakketten hebben wij een controle paneel voorzien waar u alles technisch kan instellen. Alle Linux hosting servers zijn voorzien van een licentie van DirectAdmin. Klik hier voor een demo van dit controle pannel.