Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

Domeinnamen

» Registreer domeinnamen snel en eenvoudig bij AlfaHosting | België & Nederland

Uw domeinnaam registreren bij AlfaHosting. Eenvoudige en snelle registratie. Optioneel inclusief hosting. 24/7 support!

Controleer met het onderstaande formulier of de gewenste domeinnaam beschikbaar is voor registratie. Typ in het veld een domeinnaam naar keuze. Selecteer de gewenste extensie(s) (bv: .be,.nl) en klik op 'opzoeken'. Het is perfect mogelijk om meerdere extensies in één keer te controleren.


U bent slechts 5 kleine stappen verwijderd van uw domeinnaam!

www.Wie kan een domeinnaam registreren?

Iedereen kan een domein registreren! Zowel bedrijven, organisaties als particulieren. De keuze van de tld (Top Level Domain of internetextensie) staat los van het feit dat u een inwoner bent van het land waaraan een extensie gekoppeld is. Uw bedrijf moet ook niet in het desbetreffende land gevestigd zijn.

Wat is domeinnaam registratie?

Een domeinnaam wordt steeds geregistreerd en gehuurd per jaar bij een erkend agent zoals AlfaNet (AlfaHosting). De periode van registratie kan uiteraard steeds verlengd worden. Door een domeinnaam te registreren bekomt u een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Een domeinnaam kopen is eigenlijk steeds huren.

Hoe kan ik een domeinnaam registreren?

AlfaNet ontwikkelde een eigen bestelwizard waarmee kleine en grote bestellingen in snel tempo geplaatst kunnen worden. Bestaande klanten vinden een uitgebreide wizard terug in Mijn AlfaHosting. Ook Nieuwe klanten kunnen er gebruik van maken. Speciaal voor nieuwkomers is de bestelwizard ook beschikbaar via onze website.

Wat is gratis inbegrepen?

  • E-mailforwarding
  • URL-forwarding
  • Koppeling met uw webhostingpakket
  • Basis support / technische ondersteuning

Kei goeie service en super klantvriendelijk! Doe zo verder!

Door Mieke Claes op donderdag 4 juni 2015

  Volg jij ons al op Facebook?
Like en deel onze pagina en maak steeds kans om onverwacht in de prijzen te vallen. Via onze pagina blijft u tevens op de hoogte van allerlei promoties en belangrijke berichtgeving.
Ontdek onze Facebookpagina