Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.asia domeinnaam registreren

.asia » € 23,00 / jaar

Nu uw .asia domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.asia
"


Opgelet:
Bij een .asia domeinnaam is, voor de domeinnaamhouder, een adres vereist in het land van herkomst van de extensie. Als u niet beschikt over een adres kan u nog altijd de trustee-kosten aanvaarden waardoor u een algemeen adres krijgt toegewezen. De trustee-kost voor een .asia domeinnaam bedraagt € 25,00 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar. U kan deze optie aanduiden tijdens het bestellen.

Mogelijke registratieperiodes

.asia voor 1 jaar
€ 23,00
.asia voor 2 jaar
€ 46,00

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.asia voor 1 jaar
€ 20,40
.asia voor 2 jaar
€ 40,80

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.