Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.BE domeinnaam registreren. Snel en eenvoudig!

.be is dé tld (Top Level Domain) extensie voor websites uit België. .be-domeinnamen worden doorgaans gebruikt voor allerhande websites met Belgische roots. Het gaat hier om een brede waaier aan websites van grote multinationale bedrijven tot hobbyisten.


.be » € 8,60 / jaar

Nu uw .be domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.be
"


.BE domeinnamen zijn erg populair!

Wacht niet met registreren! Nu is uw domeinnaam misschien nog vrij?

.BE domeinnaam aanvragen

De registratie van een .be domeinnaam is heel gemakkelijk. Typ hierboven de gewenste domeinnaam en klik op registreren om de beschikbaarheid van het domein te controleren. Indien de .be domeinnaam nog beschikbaar is kan u meteen registreren.

Webruimte voor uw .BE domeinnaam

Als domeinnaamhouder kan u bij AlfaNet AlfaHosting ook terecht voor betrouwbare webruimte. Zo kan u met slechts één overeenkomst uw domeinnaam maximaal benutten. Door webhosting bij AlfaHosting te kiezen zijn er geen moeilijk instellingen nodig om de .be domeinnaam te koppelen aan webruimte van een derde partij.

Hou het eenvoudig en registreer hierboven uw .be domeinnaam.

Verhuis van een .BE domeinnaam

Reeds eigenaar van een .be domeinnaam en u wenst te verhuizen naar AlfaNet? Wij verhuizen uw domeinnaam gratis! Als hosting provider en erkend .be-registrar heeft AlfaNet al jarenlang ervaring met het registreren en verhuizen van domeinnamen. Vraag hierboven de verhuis van uw .be domeinnaam aan, wij doen de rest.


GRATIS .be domeinnaam bij een hostingpakket naar keuze!

Wacht niet langer! Kies nu het pakket dat bij u past en geniet van een gratis .be domeinnaam.

Linux Hosting

Mogelijke registratieperiodes

.be voor 1 jaar
€ 8,60
.be voor 2 jaar
€ 17,20
.be voor 3 jaar
€ 25,80
.be voor 4 jaar
€ 34,40
.be voor 5 jaar
€ 43,00

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.be voor 1 jaar
€ 8,40
.be voor 2 jaar
€ 16,80
.be voor 3 jaar
€ 24,20
.be voor 4 jaar
€ 33,60
.be voor 5 jaar
€ 42,00

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.