Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.biz domeinnaam registreren

De .biz domeinnaam extensie is één van de nieuwe extensies die nu vrij te registreren is. Waar wacht u nog op? Controleer nu de beschikbaarheid!


.biz » € 22,00 / jaar

Nu uw .biz domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.biz
"


Uw .biz domeinnaam aanvragen

De registratie van een .biz domeinnaam is zeer eenvoudig. Hierboven vraagt u de domeinnaam aan en u kan vrijwel meteen aan de slag.

Er is nog een ruime keuze aan vrije .biz domeinnamen. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde .biz domeinnaam, wacht u best niet te lang. De kans dat iemand exact dezelfde domeinnaam wil registreren bestaat. Bij AlfaNet kan u trouwens terecht voor het totaalpakket. Wij bieden tevens betrouwbare webhosting en webdesign. Registreer dus vandaag nog uw .biz domeinnaam bij AlfaNet.

Uw .biz domeinnaam verhuizen

Bent u eigenaar van een bestaande .biz domeinnaam en wenst u deze te verhuizen naar AlfaNet? Dat is helemaal geen probleem! Als erkend verdeler (registrar) van domeinnamen hebben we reeds jarenlang ervaring in het verhuizen van domeinnamen. Een domeinnaam verhuizen is een inbegrepen dienst en dus gratis.


GRATIS .biz domeinnaam bij een hostingpakket naar keuze!

Wacht niet langer! Kies nu het pakket dat bij u past en geniet van een gratis .biz domeinnaam.

Linux Hosting

Mogelijke registratieperiodes

.biz voor 1 jaar
€ 22,00
.biz voor 2 jaar
€ 44,00

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.biz voor 1 jaar
€ 19,40
.biz voor 2 jaar
€ 38,80

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.

Afscherming WHOIS gegevens (€ 4,13/domeinnaam) Optioneel

Bij het registreren van een domeinnaam worden de contactgegevens van de domeinnaamhouder opgeslagen in de WHOIS database. Deze database is te raadplegen door iedereen. De WHOIS diensten rekenen er op dat deze gegevens nooit misbruikt worden door derden. In sommige situaties is het niet gewenst dat de contactgegevens beschikbaar zijn voor het grote publiek. Bij de registratie van .biz domeinnaam extensies kunnen we de WHOIS dienst vragen de contactgegevens van de domeinnaamhouder te verbergen.

Deze optie kan u aanduiden tijdens het bestellen. We dienen wel de kosten voor de WHOIS protection door te rekenen. Deze kost bedraagt € 4,13 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar.