Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.BRUSSELS domeinnaam registreren in België

Is uw merk, bedrijf, product of organisatie gerelateerd aan Brussel? Dan is deze .brussels extensie echt iets voor u! Door de populariteit van deze extensie is de vraag zeer hoog! Registreer vandaag nog uw domeinnaam.


.brussels » € 44,95 / jaar

Nu uw .brussels domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.brussels
"


Registreer vandaag uw .brussels domein

Aangezien .brussels een nieuwe extensie is zijn er nog veel domeinnamen beschikbaar. De registratie verloopt echter aan een snel tempo. Het is dus belangrijk dat u uw gewenste domeinnaam zo snel mogelijk registreert en dus veilig stelt. Eens een .brussels geregistreerd werd bent u de eigenaar en kan niemand nog dezelfde domeinnaam registreren.

Wie mag .brussels gebruiken?

De .brussels domeinnamen zijn vooral interessant voor merken, maar ook voor geografische, etnische en linguïstische organisaties en instellingen. de .brussels extensie behoort tot de groep van gTLD's of 'generic Top Level Domains'. Deze extensies kunnen door iedereen geregistreerd worden.

AlfaNet AlfaHosting

AlfaHosting, een onderdeel van AlfaNet, biedt ook verschillende hosting oplossingen. U kan samen met de domeinnaam heel eenvoudig webruimte bestellen om uw website of applicatie op onder te brengen.

Start bovenaan uw .brussels aanvraag!


Mogelijke registratieperiodes

.brussels voor 1 jaar
€ 44,95

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.