Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.com domeinnaam registreren

Een .com domeinnaam kopen bij AlfaNet heeft niets dan voordelen.


.com » € 13,90 / jaar

Nu uw .com domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.com
"


Informatie .com registratie

De .com extensie is wereldwijd gebruikt voor commerciƫle websites zoals websites van merken, bedrijven en producten. Een .com domeinnaam geeft het multinationale karakter van uw website net dat tikkeltje extra. Dit komt zeer professioneel over bij klanten en contacten. Voor websites die bezoekers uit vele landen verwachten is dit zonder twijfel de domeinnaam extensie bij uitstek.

Helaas is de .com extensie voor domeinnamen zeer populair. Hierdoor zijn de meeste voor de hand liggende .com domeinnamen reeds in gebruik. Heeft u interesse voor een .com domein en is deze nog vrij? Wacht dan zeker niet tot morgen en registreer nu de gewenste domeinnaam. Het is steeds mogelijk dat iemand op dit moment uw domeinnaam wil registreren.

Dien uw aanvraag hierboven in voor het te laat is.

Meer dan domeinnamen

Naast domeinnaamregistratie bieden wij onze klanten ook mogelijkheden voor het huren van uiterst betrouwbare webhosting, het ontwikkelen van websites of webshops en tal van andere diensten.

.com verhuizen

Indien u reeds eigenaar bent van een .com extensie kan u deze probleemloos verhuizen naar AlfaNet. Wij hebben al vele jaren ervaring met de verhuis en registratie van .com domeinnamen. Hier is uw domein in goede handen.


GRATIS .com domeinnaam bij een hostingpakket naar keuze!

Wacht niet langer! Kies nu het pakket dat bij u past en geniet van een gratis .com domeinnaam.

Linux Hosting

Mogelijke registratieperiodes

.com voor 1 jaar
€ 13,90
.com voor 2 jaar
€ 27,80
.com voor 3 jaar
€ 41,70
.com voor 4 jaar
€ 55,60
.com voor 5 jaar
€ 69,50

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.com voor 1 jaar
€ 10,00
.com voor 2 jaar
€ 20,00
.com voor 3 jaar
€ 30,00
.com voor 4 jaar
€ 40,00
.com voor 5 jaar
€ 50,00

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.

Afscherming WHOIS gegevens (€ 4,13/domeinnaam) Optioneel

Bij het registreren van een domeinnaam worden de contactgegevens van de domeinnaamhouder opgeslagen in de WHOIS database. Deze database is te raadplegen door iedereen. De WHOIS diensten rekenen er op dat deze gegevens nooit misbruikt worden door derden. In sommige situaties is het niet gewenst dat de contactgegevens beschikbaar zijn voor het grote publiek. Bij de registratie van .com domeinnaam extensies kunnen we de WHOIS dienst vragen de contactgegevens van de domeinnaamhouder te verbergen.

Deze optie kan u aanduiden tijdens het bestellen. We dienen wel de kosten voor de WHOIS protection door te rekenen. Deze kost bedraagt € 4,13 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar.