Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.fr domeinnaam registreren

.fr is het achtervoegsel van Franse domeinnamen. Voornamelijk wordt deze extensie geregistreerd voor domeinnamen gerelateerd aan Frankrijk. In België wordt een .fr domeinnaam vaak geregistreerd om de Franstalige pagina's op een website te onderscheiden van hun Nederlandstalige versie.


.fr » € 18,00 / jaar

Nu uw .fr domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.fr
"


.fr domeinnaam registreren?

Deze extensie is één van de populairste op het web. Door de vele franstalige websites is de vraag naar goede .fr domeinnamen zeer hoog. Heeft u interesse in een .fr domein en is deze nog beschikbaar? Registreer dan nu hierboven uw domeinnaam voor het te laat is. Het is steeds mogelijk dat iemand anders op dit moment dezelfde domeinnaam wil registreren.

Webruimte met een .fr domeinnaam

AlfaNet biedt u ook de mogelijkheid webruimte te huren. Zowel voor kleine als grote websites. AlfaNet heeft steeds de hosting formule die bij u en uw .fr domeinnaam past.


Mogelijke registratieperiodes

.fr voor 1 jaar
€ 18,00
.fr voor 2 jaar
€ 36,00

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.fr voor 1 jaar
€ 15,40
.fr voor 2 jaar
€ 30,80

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.

Afscherming WHOIS gegevens (€ 4,13/domeinnaam) Optioneel

Bij het registreren van een domeinnaam worden de contactgegevens van de domeinnaamhouder opgeslagen in de WHOIS database. Deze database is te raadplegen door iedereen. De WHOIS diensten rekenen er op dat deze gegevens nooit misbruikt worden door derden. In sommige situaties is het niet gewenst dat de contactgegevens beschikbaar zijn voor het grote publiek. Bij de registratie van .fr domeinnaam extensies kunnen we de WHOIS dienst vragen de contactgegevens van de domeinnaamhouder te verbergen.

Deze optie kan u aanduiden tijdens het bestellen. We dienen wel de kosten voor de WHOIS protection door te rekenen. Deze kost bedraagt € 4,13 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar.