Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.info domeinnaam registreren

.info domeinnamen worden doorgaans gebruikt voor websites met informatieve inhoud. Bedrijven gebruiken een .info domein soms als doorverwijzing naar hun contact pagina of andere belangrijke informatie.


.info » € 18,40 / jaar

Nu uw .info domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.info
"


GRATIS .info domeinnaam bij een hostingpakket naar keuze!

Wacht niet langer! Kies nu het pakket dat bij u past en geniet van een gratis .info domeinnaam.

Linux Hosting

Mogelijke registratieperiodes

.info voor 1 jaar
€ 18,40
.info voor 2 jaar
€ 36,80

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.info voor 1 jaar
€ 14,20
.info voor 2 jaar
€ 28,40

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.

Afscherming WHOIS gegevens (€ 4,13/domeinnaam) Optioneel

Bij het registreren van een domeinnaam worden de contactgegevens van de domeinnaamhouder opgeslagen in de WHOIS database. Deze database is te raadplegen door iedereen. De WHOIS diensten rekenen er op dat deze gegevens nooit misbruikt worden door derden. In sommige situaties is het niet gewenst dat de contactgegevens beschikbaar zijn voor het grote publiek. Bij de registratie van .info domeinnaam extensies kunnen we de WHOIS dienst vragen de contactgegevens van de domeinnaamhouder te verbergen.

Deze optie kan u aanduiden tijdens het bestellen. We dienen wel de kosten voor de WHOIS protection door te rekenen. Deze kost bedraagt € 4,13 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar.