Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.net domeinnaam registreren

De naam .net is afgeleid van 'netwerk'. .net domeinnamen zijn voor algemeen gebruik en worden vaak gebruikt in combinatie met .com domeinnamen.


.net » € 22,00 / jaar

Nu uw .net domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.net
"


Meer informatie over .net domeinnamen

.net is een generiek topleveldomein (gTLD). De naam is afgeleid van 'netwerk'. .net domeinen, oorspronkelijk bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met netwerktechnologie├źn, worden tegenwoordig meer algemeen gebruikt.

.net domeinnaam registreren

.net domeinen zijn nog steeds populair bij netwerkbeheerders en worden vaak in combinatie met .com domeinen gebruikt. Heeft u interesse in een .net domeinnaam en is deze nog vrij? Wacht dan niet te lang om uw domeinnaam aan te vragen. Hierboven kan u zeer eenvoudig registreren.

Op dit moment wil mogelijk iemand net dezelfde domeinnaam registreren. Eens een derde uw domeinnaam registreerde is het te laat.

Wij verhuizen uw .net domeinnaam

U heeft al een .net domeinnaam en wil deze verhuizen naar AlfaNet? Dat is geen probleem. Hierboven kan u de verhuis van uw .net domeinnaam starten. Wij doen de rest.


GRATIS .net domeinnaam bij een hostingpakket naar keuze!

Wacht niet langer! Kies nu het pakket dat bij u past en geniet van een gratis .net domeinnaam.

Linux Hosting

Mogelijke registratieperiodes

.net voor 1 jaar
€ 22,00
.net voor 2 jaar
€ 44,00
.net voor 3 jaar
€ 66,00
.net voor 4 jaar
€ 88,00
.net voor 5 jaar
€ 110,00

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.net voor 1 jaar
€ 19,40
.net voor 2 jaar
€ 38,80
.net voor 3 jaar
€ 58,20
.net voor 4 jaar
€ 77,60
.net voor 5 jaar
€ 97,00

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.

Afscherming WHOIS gegevens (€ 4,13/domeinnaam) Optioneel

Bij het registreren van een domeinnaam worden de contactgegevens van de domeinnaamhouder opgeslagen in de WHOIS database. Deze database is te raadplegen door iedereen. De WHOIS diensten rekenen er op dat deze gegevens nooit misbruikt worden door derden. In sommige situaties is het niet gewenst dat de contactgegevens beschikbaar zijn voor het grote publiek. Bij de registratie van .net domeinnaam extensies kunnen we de WHOIS dienst vragen de contactgegevens van de domeinnaamhouder te verbergen.

Deze optie kan u aanduiden tijdens het bestellen. We dienen wel de kosten voor de WHOIS protection door te rekenen. Deze kost bedraagt € 4,13 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar.