Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

.ORG domeinnaam registreren. Snel en eenvoudig!

Uw organisatie online op het grote web? Daarvoor leent de .org extensie zich uitstekend! Oorspronkelijk was het .org Top Level Domain bedoeld om gebruikt te worden door niet-commerciële organisaties. Tegenwoordig kan iedereen een .org domein registreren, zodat het min of meer gelijk staat met de .com extensie.


.org » € 16,90 / jaar

Nu uw .org domeinnaam registreren is super simpel.
Typ uw domeinnaam in het voorziene veld en klik op de knop om te registreren.

www.
.org
"


.org domeinnaam aanvragen

De registratie, of aanvraag, van een .org domeinnaam is heel eenvoudig. Controleer hierboven de beschikbaarheid en bestel en betaal meteen online.

Het domein .org is een van de grootste topleveldomeinen, met in 2012 al meer dan tien miljoen domeinnamen. Wacht dus niet te lang om de gewenste domeinnaam te registreren. Het is perfect mogelijk dat op dit moment iemand net dezelfde domeinnaam wil aanvragen. Voorkom registratie door een derde partij en registreer nu hierboven uw .org domeinnaam.

Wij bieden ook webruimte

Als domeinnaamhouder kan u bij AlfaNet ook terecht voor betrouwbare webruimte. Zo hoeft u geen vreemden aan te spreken om uw domeinnaam maximaal te benutten.

Nog geen website?

U heeft nog geen website? Het is niet verplicht om de .org domeinnaam meteen in gebruik te nemen. Het is mogelijk deze te parkeren. Op deze manier is de domeinnaam beschermd tegen registratie door derden.

Een .org domein verhuizen

Reeds eigenaar van een .org domeinnaam en u wenst te verhuizen naar AlfaNet? Dat kan gratis! Als professioneel hosting provider heeft AlfaNet al jarenlang ervaring met het registreren en verhuizen van domeinnamen. Vraag hierboven de verhuis van uw .org domeinnaam aan, wij doen de rest.


GRATIS .org domeinnaam bij een hostingpakket naar keuze!

Wacht niet langer! Kies nu het pakket dat bij u past en geniet van een gratis .org domeinnaam.

Linux Hosting

Mogelijke registratieperiodes

.org voor 1 jaar
€ 16,90
.org voor 2 jaar
€ 33,80

De registratieperiode bepaalt hoelang de domeinnaamhouder beschikt over het gebruiksrecht voor de domeinnaam. Indien u zeker bent dat de website voor een lange tijd online zal zijn kan u meteen voor meerdere jaren een domeinnaam registreren. Uiteraard kan de periode, voor vervallen van het gebruiksrecht, steeds verlengd worden. AlfaNet zal u tijdig op de hoogte brengen wanneer een domeinnaam registratie dreigt te vervallen zodat uw website niet onnodig verdwijnt van het web!

Prijzen voor resellers

.org voor 1 jaar
€ 13,20
.org voor 2 jaar
€ 26,40

Veelgestelde vragen

In bovenstaande prijsoplijsting werd geen rekening gehouden met eventuele actieve promoties.
De vermelde prijzen op deze pagina zijn steeds exclusief (21%) BTW.

Afscherming WHOIS gegevens (€ 4,13/domeinnaam) Optioneel

Bij het registreren van een domeinnaam worden de contactgegevens van de domeinnaamhouder opgeslagen in de WHOIS database. Deze database is te raadplegen door iedereen. De WHOIS diensten rekenen er op dat deze gegevens nooit misbruikt worden door derden. In sommige situaties is het niet gewenst dat de contactgegevens beschikbaar zijn voor het grote publiek. Bij de registratie van .org domeinnaam extensies kunnen we de WHOIS dienst vragen de contactgegevens van de domeinnaamhouder te verbergen.

Deze optie kan u aanduiden tijdens het bestellen. We dienen wel de kosten voor de WHOIS protection door te rekenen. Deze kost bedraagt € 4,13 exclusief BTW per domeinnaam, per jaar.