Wat is een webhosting reseller

» Wat is een webhosting reseller?

Als reseller verkoopt u hosting via AlfaHosting. Maak zelf andere gebruikers aan en stel voor hen de webruimte en het toegestane dataverkeer in.

Het grootste verschil tussen normale webruimte en reseller hosting is dat u als reseller zelf webruimte kan verkopen via AlfaHosting.

Reseller webhosting wordt steeds gehuurd per jaar bij een erkend hostingprovider zoals AlfaHosting. U kan zelf fungeren als hostingprovider. Biedt uw klanten betrouwbare en betaalbare webruimte. Wij bieden verschillende formules voor zowel Linux reseller hosting als Windows reseller hosting.

Linux of Windows reseller hosting?

Doorgaans wordt Linux webruimte aangeraden voor de meeste projecten. Windows webruimte is enkel nodig wanneer u wil werken met .asp, .net, MSSQL en/of andere op Windows gebasseerde applicaties. Het is niet zo dat u Windows hosting nodig heeft als uw computer werkt met het Windows besturingssysteem. Het is perfect mogelijk om Linux hosting te gebruiken van op een Windows of Apple (Mac) computer.

Verschillende oplossingen per besturingssysteem.

Er zijn een aantal verschillende reseller pakketten. Per besturingssysteem kan u kiezen uit 4 formaten gaande van Brons tot Platina.

Bent u niet zeker welk besturingssysteem u het best kiest? Neem dan gerust even contact op met onze diensten.

Enkele voordelen als reseller:

 1. Toegang tot het reseller controlepaneel

  Als Linux reseller beschikt u over toegang tot WHM. Via dit controlepaneel is het mogelijk de hosting voor uw klanten te beheren. Wanneer u kiest voor Windows reseller hosting beschikt u over toegang tot het Plesk controlepaneel.

 2. Uw klanten gebruiken cPanel

  De accounts die u aanmaakt als Linux reseller beschikken elk over een cPanel controlepaneel. Uw klanten kunnen op die manier zelf tal van voorkeuren instellen op hun webruimte. Bijvoorbeeld het beheren van MySQL databases is voor hen op die manier kinderspel.

 3. A-kwaliteit servers

  Uw reseller ruimte wordt gehost op A-kwaliteit servers. Alle servers hebben moderne processors met tot 8 GB RAM geheugen en zijn uitgerust met RAID 1 HDD of beter.

 4. Eenvoudig schaalbaar

  Wanneer u veel klanten heeft is het mogelijk dat de ruimte van uw reseller account vol geraakt. Het is in zulke situatie geen enkel probleem om te upgraden naar een oplossing met meer webruimte en dataverkeer. Kan u geen geschikte hosting oplossing vinden op onze website? Neem dan gerust even contact met ons op!

 5. U registreert domeinnamen aan een verlaagd tarief

  Bij AlfaHosting genieten reseller klanten steeds van verlaagde tarieven voor het registreren van domeinnamen. Deze prijzen worden vermeld op de detail pagina van elke extensie.

  Een overzicht van registreerbare domeinnaam extensies

Linux reseller hosting pakketten
Windows reseller hosting pakketten

Moest u nog vragen hebben over de keuze van een reseller hostingpakket kan u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren.