Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

Windows Reseller Hosting

» Windows Reseller Hosting

Een resellerpakket is de ideale oplossing voor hen die meerdere sites beheren, webdesigners of startende webhosters.

WRS BronsWRS ZilverWRS GoudWRS Platina
Prijs/jaar (excl. BTW)€ 240,00€ 462,00€ 600,00€ 780,00
Webruimte 1000 MB 2000 MB 6000 MB 8000 MB
Dataverkeer/maand 50GB 75GB 100GB 125GB
Aantal domeinnaam 15 50 75 100
Controle paneel Plesk Plesk Plesk Plesk
Aantal mailboxen150250400600
MySQL databases(*)30100300500
MS SQL databases(*)2357
PHP, Perl, CGI, Access
E-mail forwarding, aliassen
POP3 & antivirus
ASP.NET
Setup kosten Gratis Gratis Gratis Gratis
7/7 Support

(*) Een database is nodig wanneer een website werkt met achterliggend CMS systeem of dynamisch gegevens moet uitlezen. Een simpele website met HTML kan perfect zonder database werken.

 

Een resellerpakket is de ideale oplossing voor hen die meerdere sites beheren, webdesigners of startende webhosters. Men hoeft geen server te onderhouden, te updaten of problemen op te lossen. AlfaHosting raadt zijn klanten aan te opteren voor Linux hosting tenzij men nood heeft aan specifieke toepassingen die eigen zijn aan Windows zoals ASP.net, MS Access of MSSQL. U kan met een Windows PC of Mac perfect een website plaatsen op zowel Linux als Windows servers, meer dan 99% van alle websites draait op Linux servers.

 

Resellerpakket beheren
U krijgt toegang tot het Plesk controlepaneel. U kan eenvoudig en gebruiksvriendelijk uw eigen pakketten van uw klanten aanmaken en beheren.

 

Technisch
Onze Windows servers staan in het Belgische DCGent te Gent. De servers zijn aangesloten op het netwerk met connecties naar Telenet, Belgacom, Syntigo, Eandis, Destiny, ...

 

Eenvoudig uit te breiden
U kan dus klein starten en overgaan naar een groter pakket als u daar behoefte aan heeft. Bent u op zoek naar een pakket op maat ? Op uw vraag maken wij graag een vrijblijvende prijsofferte.

 

Domeinnamen aan lagere prijzen
Alle klanten met een resellerpakket registreren bijkomende domeinnamen aan uitzonderlijk prijzen. Resellers krijgen bij aankoop van losse domeinnamen een goedkoper tarrief.