Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

AlfaSoftware Webapplicaties voor bedrijven

 

Web ontwikkeling

AlfaSoftware is de verzameling webapplicaties die AlfaNet in aanbieding heeft. Zoekt u een takenplanner of wilt u uw administratief bediende wat sparen door uw salestraject te digitaliseren? Voor elke wens hebben wij een app!

Al onze applicaties zijn bovendien gebouwd met een uitstekende gebruikservaring als één van de belangrijkste doelen.

Iets nodig dat nog niet in ons assortiment aanwezig is? Geen nood, we zoeken samen met u naar een gepaste oplossing zodat ook u kan genieten van een AlfaNet webapplicatie.

Installatie

u hoeft geen installatie uit te voeren. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een internetbrowser.

U heeft dus overal toegang tot de webapplicaties wanneer er internet toegang aanwezig is en u een computer tot uw beschikking heeft. Werk met gemak bij klanten op locatie, onderweg, op kantoor of thuis.

Opstarten

De opstart of overgang van uw huidige administratie of applicatie gebeurd, indien gewenst, onder begeleiding. We overleggen samen met u de noden van uw bedrijf. en passen zodanig aan waar mogelijk is om de opstart met onze software eenvoudig te kunnen starten.

Licentie

Het gebruik van de webapplicaties is gebaseerd op een gebruikslicentie. De licentie gebruikt u eenvoudig maar met de noden van uw bedrijf.


CRM

Zorgeloos uw administratie uitvoeren. Offertes, bestelbonnen en factureren opmaken in een mum van tijd.

Meer info


Applicaties op maat

Wij ontwikkelen voor u een op maat gemaakte online applicatie dat rekening houdt met de noden van elk bedrijf.

Maatwerk


Demo aanvragen

Van enkele van onze applicaties hebben wij een demo versie ter beschikking. Vraag een demo aan via onze website en test alle mogelijkheden.

Demo aanvragen