Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

AlfaFacturatie - Bedrijfsproces

Bedrijfsproces

 

AlfaFacturatie beschikt over een algemene flow die als basis kan dienen voor elke KMO. Alle data wordt bovendien op een gebruiksvriendelijke manier aangeboden. Zoeken, rangschikken, filteren van grote hoeveelheden data wordt kinderspel.

 

Offertes
Stel in geen tijd een professioneel ogende offerte op. Wanneer u gebruik maakt van artikelbeheer kan u bovendien items rechtstreeks toevoegen aan het document inclusief alle gewenste details.

 

Bestellingen
U kan een offerte met één klik omvormen tot een bestelling en handmatig een bestelling ingeven. Koppel AlfaFacturatie aan uw webshop om bestellingen rechtstreeks in de administratie toe te voegen!

 

Facturen
Factureer bestellingen sneller dan je eigen schaduw. Het systeem kan voor u in de gaten houden wanneer er de betalingstermijn overschreden werd en indien u wenst ook automatisch herinneringen uitsturen.
AlfaFacturatie genereert bovendien voor elk factuur een unieke gestructureerde mededeling volgens de correcte norm.
AlfaSoftware - AlfaFacturatie - Bedrijfsproces

 

Betalingen
Importeer betalingsoverzichten van uw bank rechtstreeks in het systeem. Mits de klant de correcte gestructureerde mededeling opgaf kan elke betaling automatisch gekoppeld worden aan alle gerelateerde documenten.

 

Creditnota's
Werd er een foute factuur opgesteld? Dan maakt u hiervoor best een creditnota op.

 

Opvolging
Dankzij de gecentraliseerde database worden alle zaken aan elkaar gelinkt en kan u zorgeloos alle activiteit opvolgen.