Door de genomen maatregelingen i.v.m. het coronavirus zullen onze diensten beperkt telefonisch bereikbaar zijn. Kijk op onze contact pagina voor details. Livechat is ook nog mogelijk via Telegram.

CRM applicatie

Maak het uzelf gemakkelijk!

Bespaar tijd en geld, bouw een goede relatie op met klanten en volg het verkoopproces op zonder moeite. Dat kan met het CRM van AlfaNet.

  •   Online bereikbaar
  •   Geen installatie nodig
  •   Beveiligde PDF bestanden
  •   Eenvoudige opvolging verkoopproces
  •   Meerdere gebruikers mogelijk
  •   Gebruikersrechten beheerbaar

Klantenbeheer

Beheer al je klanten op één plaats. Gedaan met prutsen in Excel, start met ons online CRM platform zodat u zich kunt focussen op de klant zelf.

Documenten module

Het CRM beschikt over handige tools om zowel offertes, bestellingen als facturen en creditnota's samen te stellen. Volg het verkoopproces op van het eerste contact tot het eventuele eindfactuur.

Financieel module optioneel

Deze module maakt het mogelijk om CODA bestanden te verwerken. Link inkomende transacties met openstaande documenten. Het CRM herkent gestructureerde mededelingen en documentnummers zodat u enkel nog moet bevestigen.


Herstellingen module optioneel

Doet u regelmatig herstellingen? Stel met deze module checklists op zodat u steeds in één oogopslag inzicht krijgt in alle lopende zaken.

Projecten module optioneel

Speciaal voor webdesigners en ontwikkelaars bieden we de module Projecten. Stel checklists op zodat u en uw team perfecte projecten afleveren zonder details te vergeten.

Express webshop module optioneel

Koppel een Express webshop aan het CRM en stel uw artikelen in een mum van tijd online te koop. Bepaal zelf het verloop van het bestelproces.


Demo aanvragen

Contacteer ons om een demo versie van het CRM te bekijken.

Demo aanvragen

Screenshot bestellingen overzicht
Screenshot facturen overzicht
Screenshot klanten overzicht
Screenshot projecten overzicht
Screenshot CODA importeren
Screenshot overzicht artikelen