Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Voorwoord


Andy
Goedendag beste klanten

Ik ben Andy Ales zaakvoerder van AlfaNet bvba. Wij zijn opgericht in december 2014 en constant in vernieuwing van technologie als in ontwikkeling!

Samen met mijn business partner Werner Grossard hebben wij jarenlang gestreefd naar betere online diensten en met de jaren leerden wij dat klantenservice een van onze sterke kanten zijn.

De toekomst wordt bepaald door een goed beleid en wij trachten hier goed over na te denken met wat wij bezig zijn. De afgelopen 2 jaar is er volop gewerkt aan de toekomst van AlfaNet en wij hebben dan ook bepaalde doelstellingen die wij dit jaar al willen verwezenlijken. Hou vooral onze nieuwsbrieven goed in het oog!

Opgelucht zijn wij dat wij jaarlijks talloze nieuwe klanten mogen ontvangen en onze huidige klanten tevreden houden om de service zo goed mogelijk aan te bieden, uiteraard met dank aan onze professionele mensen!

Dit jaar belooft een geweldig jaar te worden in onze technologie en zo bieden wij dit jaar wat mogelijkheden voor bedrijven op vlak van het eenvoudig registreren van domeinnamen. Voor klanten die zelf hosting verdelen onder hun klanten krijgen dit jaar de mogelijkheid om de opvolging van hun klanten beter te kunnen opvolgen.

Ook dit jaar focussen wij op een efficiƫnte werking van onze diensten, zo hebben wij afgelopen jaar enkele servers vervangen door betere hardware. Alsook enkele administratieve handelingen zoals online betalingen horen bij deze verbeteringen.

Wij hopen althans op een succesvolle toekomst voor ons allemaal

Voorjaarspromotie 2017


Op nieuwe domeinnamen
 • € 2,00 korting .be / .nl / .eu
  Bij registratie van een nieuwe domeinnaamnaam
 • € 10,00 korting .vlaanderen / .brussels / .gent
  Bij registratie van een nieuwe domeinnaamnaam
Voorwaarden: Niet cummulerbaar met andere promoties/kortingen, enkel geldig op nieuwe registraties. Enkel geldig op het eerste jaar.

Bij nieuwe hosting
 • € 20,00 Linux Brons
 • € 40,00 Linux Zilver
 • € 60,00 Linux Goud
 • € 120,00 Linux Platina
 • € 60,00 Linux RS Brons
 • € 80,00 Linux RS Zilver
 • € 100,00 Linux RS Goud
 • € 170,00 Linux RS Platina
Bij hosting: Registratie / verhuis van domein naar keuze gratis voor het eerste jaar (Enkel in combinatie met nieuw hosting of reseller pakket).
Voorwaarden: Niet cummulerbaar met andere promoties/kortingen, enkel geldig op nieuwe pakketten. Enkel geldig op het eerste jaar.

Bestel nu online!

Verlengingen
 • 15 % korting op verlengingen van een Linux hosting of Linux reseller pakket
Voorwaarden: Niet cummulerbaar met andere promoties/kortingen. Geldig voor periode van 1 jaar.

Upgrades
 • 10 % korting op de upgrade van een Linux hosting of Linux reseller pakket
Voorwaarden: Niet cummulerbaar met andere promoties/kortingen. Geldig voor periode van 1 jaar.

De kortingen in deze nieuwsbrief zijn geldig van 13/03/2017 tot en met 01/05/2017.

Meer informatie over onze hosting pakketten.
Meer informatie over onze reseller pakketten.

Informatie over ons platform


AlfaNet beschikt al jarenlang over een eigen platvorm voor klanten om hun bestellingen en hun contactgegevens te beheren, aldus Mijn AlfaHosting. Zo hebben wij afgelopen jaar ervoor gezorgd dat online betalen mogelijk is. Op deze manier verloopt de bestelling vlotter zodat de diensten ook sneller geleverd kunnen worden.

Uiteraard gaan wij ook dit jaar ons focussen om beter van dienst te kunnen zijn met Mijn AlfaHosting. De bedoeling is om dit systeem nog verder uit te werken en te automatiseren in de toekomst, zodat wij jullie nog beter van dienst kunnen zijn. Mijn AlfaHosting is een online platvorm door AlfaNet ontwikkeld.

CRM - bespaar kostbare tijd


Customer relationship management ofwel CRM is een Engelstalige benaming voor klant beheer, soms ook relatiemarketing of verkoopbeheersysteem genoemd. Het is een werkwijze waar technologie om het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staat en er wordt getracht elke klant een individuele waardepropositie aan te bieden gebaseerd op zijn of haar wensen. Daarnaast is de gedachte achter CRM dat klanten een betere behandeling verdienen naarmate zij een hogere waarde vertegenwoordigen voor de organisatie.

AlfaNet biedt dit systeem aan! Wenst u meer informatie over dit systeem dan kan u een afspraak maken.

Tip: Paranoia - maak PHP in Drupal content onmogelijk


Drupal is nog steeds populair bij een groot deel van onze klanten. We zien helaas ook dat de meeste gehackte websites gebouwd werden met Drupal. Dit kan door slecht onderhouden platform versies of het gebruik van onbetrouwbare of verouderde modules. Ook de plaatsen waar gebruikers inhoud kunnen plaatsen zijn vaak gevoelig aan hack pogingen.

Binnen Drupal is het mogelijk om PHP in te voeren als content, wat in veel opzichten een zeer slecht idee is. Binnen deze context is het verkeerd omdat hackers hierdoor code kunnen plaatsen in content, waarmee de Drupal site gehackt kan worden.

Deze module zorgt ervoor dat alle plekken waar PHP ingevoerd kan worden geblokkeerd worden:
 • De permissie 'use PHP for block visibility' wordt permanent uitgeschakeld
 • Input formats kunnen geen PHP filter toegewezen krijgen.
 • De Drupal uber-admin (user 1) kan niet gewijzigd worden.
 • De module zelf kan niet uitgeschakeld worden in het Drupal backend, alleen via de Drupal database.
Project Paranoia

Medewerker in de kijker


Lindsey
Hallo allemaal

Ik ben Lindsey en werk sinds juni 2008 bij AlfaNet. Ik hou mij vooral bezig met de administratie en boekhouding.

Ik zorg ervoor dat jullie bestellingen, verlengingen, betalingen verwerkt worden en beantwoord al jullie algemene en administratieve vragen.
Deze zomer zal ik enkele maanden afwezig zijn, want ik verwacht begin juni mijn eerste kindje.

Groetjes en misschien tot binnenkort aan de telefoon ;-)
Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Als u niet langer deze berichten van AlfaNet wenst te ontvangen kan u dit uitschakelen in Mijn AlfaHosting.