Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Voorwoord


Andy
Beste lezer

Intussen zijn we weer halfweg 2017 en de kerstdagen zijn bijna in zicht. Eerst nog de heerlijke zomer, hoewel wij al een mooie zomer gehad hebben mag dit zeker zo blijven tot de winter.
Ook mag ik jullie het goede nieuws meedelen dat Lindsey bevallen is van een flinke zoon, Senne. Het team van AlfaNet wenst haar alvast veel plezier en genot met deze lieve spruit.

Met deze bevalling gaan wij Lindsey uiteraard een tijdje moeten missen, dit hebben jullie wellicht al wel gemerkt. Ik neem dan ook de taken over van haar maar ik wil mij alvast excuseren hiervoor want het goede werk dat Lindsey levert kan ik niet nakomen. Dus ik hoop op het respect van jullie dat het soms wat langer kan duren.

Verder wens ik iedereen nog veel zomerplezier en een tof verlof. Wij op onze beurt trachten jullie ook nog steeds van dienst te zijn.

Dit jaar belooft een geweldig jaar te worden in onze technologie en zo bieden wij dit jaar wat mogelijkheden voor bedrijven om de opvolging van hun klanten beter te kunnen organiseren. Later zullen we hiervoor uitbreidingen voorzien zodat reseller hosting en domeinnaam registratie ook vlotter kan verlopen.

Met vriendelijke groet
Andy Ales

Promoties zomer 2017


Wij geven tot eind september 2017 maar liefst 30% korting op nieuwe Linux Zilver hosting pakketten.

Bestel nu online!

Bestaande klanten met een Linux Zilver hosting pakket kunnen ook genieten van deze 30% korting wanneer u een vervroegde verlenging aanvraagt via Mijn AlfaHosting. Op voorwaarde dat de aanvraag voor vervroegde verlenging voor 30 september 2017 gebeurt.

Bestaande klanten die een lager pakket hebben kunnen 30% korting ontvangen bij een upgrade naar een Linux Zilver hosting pakket. Deze aanvraag dient ook te gebeuren via Mijn AlfaHosting en dit voor 30 september 2017.

Ook voor alle klanten die een hoger pakket hebben dan een Linux Zilver hosting pakket kunnen een vervroegde verlenging aanvragen en genieten van 10% korting.

Voorwaarden: Niet cummulerbaar met andere promoties/kortingen. Geldig voor periode van 1 jaar.

De kortingen in deze nieuwsbrief zijn geldig van 17/07/2017 tot en met 30/09/2017.

Meer informatie over onze hosting pakketten.
Meer informatie over onze reseller pakketten.

FAQ - Veelgestelde vragen


Onze support dienst krijgt onderstaande vragen het meest te verwerken. We hopen het iedereen wat aangenamer te maken met de antwoorden op onze website, compleet met schermafbeeldingen!

Heeft u zelf nog vragen die regelmatig terugkeren waarvoor dergelijke pagina's handig zouden zijn? Laat het ons even weten en we bekijken hoe we u kunnen helpen.

Tip: Sucuri Scanner - beste WordPress plugin voor beveiliging


Veiligheid boven alles! Het gebeurt al te vaak dat websites, gebaseerd op WordPress, gehackt worden. Reden genoeg om uw voorzorgen te nemen. Er zijn heel wat plugins beschikbaar om allerlei veiligheid in te bouwen bij WordPress. SUCURI SCANNER is volgens ons de beste en meest complete.

Deze plugin omvat de volgende beveiliging en tools:
  • Veiligheidsaudit
  • Bestandscontrole
  • Malware scanner
  • Blacklist beheer
  • Effectieve veiligheidsverbetering
  • Post-Hack veiligheidsacties
  • Veiligheidsmeldingen
  • Website Firewall (als add-on)
Sucuri Scanner installatie

Medewerker in de kijker


Robrecht
Dag aandachtige lezer

Ik ben Robrecht en werk nu mijn 4de jaar bij AlfaNet. Klanten die bij ons een website bestelden hebben mij zeker al eens mogen ontmoeten. Het omzetten van een ontwerp naar een functionele website is namelijk één van mijn taken binnen het bedrijf.
De meeste resterende tijd werk ik aan het CRM systeem dat recent de eerste klanten hun leven al mocht vergemakkelijken. Door de flexibele opties is het CRM bruikbaar voor allerlei kmo’s. Klinkt het interessant? Neem zeker al eens een kijkje op onze website, of contacteer ons voor een gratis demo.

Vriendelijke groeten en misschien ontmoeten we elkaar wel eens!

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Als u niet langer deze berichten van AlfaNet wenst te ontvangen kan u dit uitschakelen in Mijn AlfaHosting.