Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Voorwoord


Beste klant

Het einde van het jaar staat weer voor de deur. Het team van AlfaNet wenst u, uw familie en vrienden alvast fijne feestdagen en veel succes in het nieuwe jaar toe.

Voor AlfaNet betekent dit jaar een soort van nieuwe stap omdat wij dit jaar nog zullen verhuizen met onze burelen. Wij vragen u dan ook met aandacht deze nieuwsbrief te lezen. Ontdek ook wat er zoal gaat veranderen en bovendien hebben wij voor onze hosting klanten een promotie die u niet zomaar mag laten passeren.

Met vriendelijke groet
Andy Ales

Verhuis van onze burelen


Binnenkort is het zover, vanaf 26 november 2018 zal AlfaNet haar diensten verder zetten op de Hulsterweg 28 A te Tessenderlo. Wij plannen deze maand een verhuis zodat alles vlot kan verlopen. Wij houden u als klant uiteraard op de hoogte hiervan wat betreft de bereikbaarheid.

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen


Onze burelen zullen tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar zijn:
 • Maandag 24 en donderdag 27 december 2018 zijn wij beschikbaar van 8u30 tot 12u00
 • Woensdag 26 en maandag 31 december 2018 zijn onze burelen gesloten
 • Dinsdag 1 en woensdag 2 januari 2019 zijn onze burelen gesloten
Vanaf donderdag 3 januari zijn onze burelen geopend zoals jullie van ons gewoon zijn.

Tijdens de momenten wanneer de burelen gesloten zijn bestaat er nog wel een SMS noodnummer, raadpleeg daarvoor onze contact pagina van onze website.

Eindejaarspromoties


Dit jaar ontvangt elke bestaande klant een korting op alle hosting pakketten. Vanaf vandaag geniet u van 30% op elke verlening, enkel geldig op shared hosting en reseller shared hosting pakketten. Deze actie is geldig tot 1 februari 2019.
 • Alle hosting pakketten die tijdens de actie vervallen krijgen automatisch deze korting toegekend.
 • Alle hosting pakketten dat buiten deze periode vervallen dient u een verlenging aan te vragen via Mijn AlfaHosting. De korting wordt automatisch toegekend aansluitend met de vraag tot verlenging. Dit houdt dus in dat u een vervroegde verlenging aanvraagt.

  Hoe een vervroegde verlenging aanvragen via Mijn AlfaHosting:
  1. Ga naar https://mijn.alfahosting.be en log in
  2. Ga naar het menu Administratie en klik vervolgen op Mijn bestellingen. U krijgt een overzicht van uw bestellingen en klik op de knop Administratie boven de tabellen.
  3. Onder het tabel van verlengen vind u de link Reeds verlengen en deze dient u aan te klikken voor het bekomen van een deze korting.

Wist u dat...


... AlfaNet ook de volgende diensten aanbiedt?
 • Wij bouwen websites en webshops.
 • Wij hebben een CRM om eenvoudige facturatie en opvolg van uw bestellingen met tal van mogelijkheden zoals importeren van betalingen, exporteren naar boekhouding, en zoveel meer.
 • Wij schrijven software en web apps op maat.
 • Wij bieden eveneens hardware zoals computer, laptops, computercomponenten, randapparatuur en benodigdheden zoals inktpatronen, muis, keyboards, etc… aan via onze webshop, ga hiervoor naar onze webshop. Vind u het product niet aarzel niet om onze diensten te contacteren.

Blijde verwachting


Met veel enthousiasme mogen wij u meedelen dat Lindsey een tweede kindje verwacht. Dat wil dus zeggen dat Lindsey tijdelijk niet beschikbaar zal zijn, maar de diensten lopen uiteraard verder wat betreft haar verantwoordelijkheden. Dit is iets waaraan begin 2019 meer duidelijkheid gegeven zal worden. Wij, het team van AlfaNet aldus de toffe collega’s, wensen haar alvast veel liefde en geluk toe. Uiteraard houden wij u hier u ook graag van op de hoogte.

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Als u niet langer deze berichten van AlfaNet wenst te ontvangen kan u dit uitschakelen in Mijn AlfaHosting.