Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Voorwoord


Andy
Goededag beste klant

Bij deze nieuwsbrief wensen wij u op de hoogte brengen van de laatste gebeurtenissen bij AlfaNet.

Onlangs werd de samenwerking met onze webdeveloper Robrecht stopgezet. De lopende projecten worden door ons verder opgenomen zodat de opdracht vervolledigd wordt zoals afgesproken. Wij excuseren ons op voorhand voor eventuele hinder en ongemakken. Wij zoeken intussen naar een nieuwe collega die deze taken kan overnemen. Meer informatie volgt in deze nieuwsbrief.

Najaarspromotie 2019


Op nieuwe shared hosting pakketten Voorwaarden: Niet cummuleerbaar met andere promoties/kortingen, enkel geldig op nieuwe registraties van een hosting pakket. Enkel geldig op het eerste jaar.

Bestel nu online!

Wordt jij onze nieuwe collega?


AlfaNet zoekt een webdeveloper! Ben jij de ideale collega om ons team te versterken? Solliciteer dan via e-mail! Stuur uw motivatie brief samen met uw Curriculum vitae naar solliciatie@alfanet.be.

AlfaNet is niet bereikbaar


Op vrijdag 1 en maandag 11 november 2019 zullen de kantoren gesloten zijn wegens een officiele feestdag in Belgie. Bij noodgevallen kan je altijd ons contacteren via het nood SMS-nummer. Wij omschrijven echter een noodgeval wanneer de server niet meer bereikbaar is. Voor al uw andere vragen kan u ons steeds een e-mail sturen. Voor meer informatie, klik hier!.

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Als u niet langer deze berichten van AlfaNet wenst te ontvangen kan u dit uitschakelen in Mijn AlfaHosting.