Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Goededag beste klant


Andy
Met groeiend vertrouwen blikken we vooruit, maar met kerstmis staan we even stil bij onze waardering van een fijne samenwerking. Met de juiste koers naar 2020 wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Nieuwe hosting pakketten


U werd op de hoogte gebracht over de prijsstijging van onze producten door de nieuwe voorwaarden van cPanel en daarom lanceerde AlfaNet nieuwe hosting pakketten met meer webruimte en meer dataverkeer! Deze hosting pakketten maken gebruik van het DirectAdmin controle paneel.
Bestel nu online!

Mogen wij onze nieuwe collega aan u voorstellen?


Met veel plezier verwelkomen we onze nieuwe collega Pieter Van Looy. Pieter kan uw website bouwen en geeft u ondersteuning na oplevering.

Wij ontwerpen en ontwikkelen stijlvolle websites die vooral gebruiksvriendelijk zijn én gericht zijn op de eindgebruiker. Met de juiste kleurencombinaties die aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf zorgen wij ervoor dat uw website net die uitstraling heeft die u zoekt. Voor meer informatie, klik hier!.

AlfaNet is niet bereikbaar tijdens de feestdagen


Op dinsdag 24, woensdag 25, donderdag 26 en dinsdag 31 december 2019 en op woensdag 1 en donderdag 2 januari 2020 zullen de kantoren gesloten zijn.

Bij noodgevallen kan u ons altijd contacteren via het nood SMS-nummer. Wij omschrijven echter een noodgeval wanneer de server niet meer bereikbaar is. Voor al uw andere vragen kan u ons steeds een e-mail sturen. Voor meer informatie, klik hier!.

Nieuwe openingsuren


Vanaf 1 januari 2020 zijn wij alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16:30 uur.
Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Als u niet langer deze berichten van AlfaNet wenst te ontvangen kan u dit uitschakelen in Mijn AlfaHosting.