Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

UPDATE: COVID-19 maatregelingen

De richtlijnen van de overheid zijn al een tijdje gekend. Ook gaan wij de maatregelingen over de normale werking van onze diensten verlengen. Wij deelden eerder mee dat onze diensten telefonisch niet bereikbaar zijn. Deze maatregel zal voorlopig t.e.m. 19 april 2020 verlengd worden. Wij staan er bij stil dat dit opnieuw verlengd kan worden, maar wij volgen de nieuwsberichten betreft deze epidemie verder op.

Echter zijn wij volop bezig met de installatie van een nieuwe telefooncentrale, zodat de telefonische bereikbaarheid voor onze medewerkers zo goed mogelijk ter beschikking gesteld kan worden. Uiteraard zullen wij ook hier wat richtlijnen innemen, aangezien onze medewerkers van thuis uit zullen werken. Hier wordt rekening mee gehouden. Wij hopen dat wij over 14 dagen meer kunnen vertellen.

Contacteer ons via live chat!


AlfaNet bv maakt vanaf vandaag gebruik van de communicatietool Telegram. Op deze manier kan u met onze diensten contact opnemen via een livechat. Hoe gaat u te werk?

1. Installeer de tool of gebruik uw smartphone: 2. Maak een account aan, indien u nog geen Telegram gebruiker bent via uw GSM nummer (Let wel op dat u met ons contact opneemt met een herkent GSM nummer), of meld u aan.
3. Neem contact op met ons via https://t.me/alfanetbv.
4. Wanneer u voor het eerst contact opneemt met ons kan u best u klatnnummer meedelen.

Op deze manier hopen wij u ook verder te helpen met al uw vragen.

Mocht een telefonisch onderhoud nodig zijn, dan zullen onze diensten contact opnemen met u. Let wel op dat we anoniem bellen en dit ter bescherming van onze privacy omdat we contact opnemen met ons prive nummer.

Met vriendelijke groet
Andy Ales namens het AlfaNet Team

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Deze e-mail is van algemeen belang voor de klant. Conform de wetgeving in Belgiƫ zijn wij genoodzaakt om al onze klanten in kennis te stellen van deze wijziging.