Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Beste klant


De wereld ziet er de laatste tijd een beetje anders uit. Ook wij ondergaan eerstdaags een heuse transformatie. En daar zijn we blij mee. Erg blij. Want met trots kunnen wij u vertellen dat ons logo, onze kleuren en ons lettertype, kortom onze huisstijl, een nieuwe en frisse make-over krijgen!

In het kader van deze rebranding zal onze communicatie er ietsje anders uitzien, zoals uw factuur of onze socialemediakanalen. Schrik dus niet, wij leveren dezelfde service, dezelfde producten en dezelfde kwaliteit, maar in een nieuw jasje. Onze rebranding zorgt ervoor dat al onze communicatie goed leesbaar is, in een hedendaagse look & feel. Blauw, grijs en wit blijven onze hoofdkleuren, zo herkent u ons in een oogopslag!

Nog een weetje: ons team kreeg er onlangs twee nieuwe developers bij, nog meer service dus voor onze klanten!

Weet dat u altijd kunt intekenen op onze nieuwsbrief via deze link of onze website. Zo bent u altijd op de hoogte van al het laatste nieuws over onze pakketten, webhosting, webontwerp, IT-diensten en support.

Hebt u vragen over onze rebranding? Contacteer ons gerust

Tot binnenkort!

Het AlfaNet-team

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Deze e-mail is van algemeen belang voor de klant. Conform de wetgeving in Belgiƫ zijn wij genoodzaakt om al onze klanten in kennis te stellen van deze wijziging.