Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

AlfaNet blijft je ondersteunen


Kerstboom

Beste klant

Ongetwijfeld was 2020 ook voor jou op menig vlak een bewogen jaar. Bedrijven kwamen tot stilstand, scholen gingen dicht en werknemers werkten massaal thuis. Onze sociale contacten werden fors beperkt en iedereen, van jong tot oud, moest putten uit zijn mentale veerkracht. Ondanks de coronapandemie hebben wij je ook het afgelopen jaar met de beste zorgen en professionele diensten omringd. Wij hopen samen met jou dat 2021 een jaar wordt met mooie persoonlijke én professionele vooruitzichten.

Zoals we jullie al vertelden in onze vorige e-mail, zag de wereld er het afgelopen jaar niet alleen erg anders uit, ook onze huisstijl onderging een heuse make-over. Ons logo, onze kleuren en ons lettertype kwamen in een nieuw jasje te zitten en kregen een hedendaagse look & feel in blauwe, grijze en witte tinten.

Op 15 december lanceerden we ook onze nieuwe website AlfaNet.be, die je op zijn beurt doorverwijst naar onze gloednieuwe sites AlfaHosting.be en AlfaDesign.be. Wij willen immers dat onze klanten het bos door de bomen blijven zien, vandaar onze keuze voor een glasheldere opsplitsing van onze diensten. Voor webdesign kan je op AlfaDesign.be terecht, voor onze hostingservices op AlfaHosting.be.

Speciaal voor jou!

Verleng een hosting pakket naar keuze in Mijn AlfaHosting en ontvang een eindejaarskorting. De code vind je alleen op onze Facebook AlfaHosting pagina. Ons volgen is een must!

10% korting

Breng zeker ook een bezoek aan onze socialemediakanalen


Facebook

AlfaNet

LinkedIn

AlfaNet

Instagram

AlfaNet

Facebook

AlfaDesign

Facebook

AlfaHosting

#webdesign #webhosting #grafischdesign #seo #sea #domeinnamen #linux #windows #microsoft365 #software

Heb je vragen over onze nieuwe websites? Contacteer ons gerust.

Wij kijken er alvast naar uit om jou opnieuw van dienst te zijn in een gezond en succesvol 2021!

Tot binnenkort!

Het AlfaNet-team

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van alfanet.be.
Als u niet langer deze nieuwsbrieven van AlfaNet wenst te ontvangen kan u zich via deze link uitschrijven.