Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Nieuwbrief hoofding

Ontdek de korting!


Beste klant

Het ziet er naar uit dat de maatregelen op korte termijn niet versoepeld zullen worden. Jammer, want dit heeft een zware impact op onze samenleving en werkzekerheid. We mogen echter niet opgeven en moeten doorbijten. Samen zijn we sterk!

Ook wij doen aan telewerk! Daarom zijn we telefonisch beperkter bereikbaar dan voor de pandemie. Meer informatie vind je op onze website.

Extra verdienen?

Dat kan bij AlfaNet. Ken je iemand die een website of webshop wil laten bouwen? Laat het ons weten en krijg een commissie. De enige voorwaarden die wij hebben, is dat je mag factureren. Voor meer informatie, stuur ons een bericht.

Volg je ons al op onze sociale media?

Nee? Vlug doen! Vooral bij de Facebookpagina van AlfaHosting kunnen bestaande klanten kortingen op verlengingen krijgen.

Uitbreiding AlfaNet team

De meeste teamleden ken je wellicht, zoals zaakvoerders Andy en Werner, Lindsey van de administratie uiteraard en Dominique, die wekelijks een frisse wind laat waaien door onze kantoren.

De laatste maanden is ons team uitgebreid. Zo ontwikkelt Ibrahim als Full Stack developer vooral de interne software. Hij staat onze klanten ook bij in hun extreme development.

Ibrahim


Jordi

Bouwt Jordi jouw nieuwe website?

Jordi is onze webdesigner. Hij heeft de laatste maanden prima gepresteerd en heeft zijn skills bewezen. Bekijk ons portfolio om zijn werk te bewonderen.

Jordi is ook actief bezig met onze sociale media kanalen.


Grijp je korting!

En Jordi heeft ook goed nieuws: komende maand mag hij 350 euro korting geven voor het maken van een website of webshop. Interesse? Ga naar ons aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte.

Hou alvast onze Instagram pagina in de gaten zodat jij het volledige team alvast op foto kan ontmoeten.

We heten Emir welkom,
onze internationale stagiair.

Met trots stellen wij je Emir voor! Hij komt uit Denemarken en leert bij ons de grafische technieken als front-end developer onder leiding van Jordi. Emir zal zich voornamelijk bezig houden met het verfraaien van onze CMS-tool die wij bij elke opdracht gebruiken om websites of webshops te maken.

Emir

Je stelt je waarschijnlijk de vraag hoe dit allemaal kan met de strenge Covid 19 maatregelen... Wel, het was niet gemakkelijk. Emir moest zich laten testen voor hij naar Belgiƫ vloog. Bij aankomst in Zaventem moest hij zich opnieuw laten testen en zeven dagen in quarantaine blijven in een hotel. Daarna volgde nog een test, waarna hij zijn intrek mocht nemen in een studentenhuis. Emir is zijn stage als telewerker begonnen en vanaf 8 februari hebben wij hem voor het eerst op een veilige manier mogen ontmoeten.

Tot binnenkort!

Het AlfaNet-team

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van alfanet.be.
Als u niet langer deze nieuwsbrieven van AlfaNet wenst te ontvangen kan u zich via deze link uitschrijven.