Indien deze e-mail onleesbaar is kan u hier klikken om het bericht online te lezen

Tijdelijke wijzigingen betreft het coronavirus!

Naar aanleiding van het coronavirus houd ik me er vandaag aan om me persoonlijk tot u te richten. AlfaNet neemt alle mogelijke maatregelen om u ook in deze uitzonderlijke omstandigheden te helpen en te ondersteunen.

Ons team is al een tijd volop aan de slag om op de situatie van vandaag te anticiperen en de continuïteit van onze diensten te garanderen. We hebben uiteraard ook de nodige stappen gezet om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te beschermen, in lijn met de richtlijnen van de overheid.

Ons kantoor wordt tijdelijk niet gebruikt. Ieder van ons zal van thuis uit de diensten verder voortzetten. Dit betekent vooral dat we telefonisch niet bereikbaar zijn op ons algemeen nummer. Er is wel de mogelijkheid om gebeld te worden door iemand van ons team. De e-mails, bestellingen, verlengingen, betalingen, enzovoort zullen verwerkt worden zoals u gewoon bent van ons.

Afspraak op ons kantoor


Wij nemen de nodige maatregelingen en zullen zeker tot 5 april 2020 geen afspraken maken om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

NIEUW !!


AlfaNet bv maakt vanaf vandaag gebruik van de communicatietool Telegram. Op deze manier kan u met onze diensten contact opnemen via een livechat. Hoe gaat u te werk?

1. Installeer de tool of gebruik uw smartphone: 2. Maak een account aan, indien u nog geen Telegram gebruiker bent via uw GSM nummer (Let wel op dat u met ons contact opneemt met een herkent GSM nummer), of meld u aan.
3. Neem contact op met ons via https://t.me/alfanetbv.
4. Wanneer u voor het eerst contact opneemt met ons kan u best u klatnnummer meedelen.

Op deze manier hopen wij u ook verder te helpen met al uw vragen.

Mocht een telefonisch onderhoud nodig zijn, dan zullen onze diensten contact opnemen met u. Let wel op dat we anoniem bellen en dit ter bescherming van onze privacy omdat we contact opnemen met ons prive nummer.

Met vriendelijke groet
Andy Ales namens het AlfaNet Team

Nieuwsbrief contact gegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij alfanet.be.
Deze e-mail is van algemeen belang voor de klant. Conform de wetgeving in Belgi├ź zijn wij genoodzaakt om al onze klanten in kennis te stellen van deze wijziging.