Banner Herstellingen

Herstellingen

Computerproblemen? Wij herstellen het!

Computerproblemen?

Computerproblemen?

Wij weten er weg mee!

Bij AlfaNet kan je steeds terecht voor alle computer en smartphones herstellingen. Zowel voor hardware als voor software problemen. Je kan bij ons terecht met alle Windows, Linux, Android en iOS versies.

Je kan na afspraak langskomen met jouw toestel en dan bespreken we het probleem zodat een eerste analyse gemaakt wordt. Wanneer we het toestel niet kunnen herstellen hoef je niets te betalen.

Wanneer de herstelling uitgevoerd wordt vragen we een vaste kost van 30 euro. Deze kost kan verhoogd worden wanneer er bijkomende kosten zijn. De bijkomende kosten worden steeds op voorhand met jou overlegd. Na jouw akkoord wordt de herstelling verder uitgevoerd.

Contacteer ons
Wij herstellen

Wij herstellen

Computers, laptops, tablets en printers

92% van de herstellingen zijn succesvol:

  • Herinstallatie besturingssysteem
  • Moederbord herstelling
  • Virussen en spyware verwijderen
  • Data recovery
  • En meer!

Wat breng je zoal mee wanneer je jouw toestel binnenbrengt.

  • Voedingskabel / laadkabel
  • Eventueel software
  • Wachtwoord van jouw toestel
  • Bij garantie, de aankoopfactuur!
 
 
Contacteer ons
Upgrade jouw laptop of PC

Upgrade jouw laptop of PC

Geef aandacht aan jouw toestel!

Er zijn tal van mogelijkheden die je kan overwegen om jouw laptop of PC te upgraden om de snelheid van jouw toestel te verbeteren. Wij zullen altijd in belang van de klant handelen en zullen geen overbodige upgrades uitvoeren wanneer het toestel dit niet aankan. In dit geval zullen wij altijd adviseren om een nieuw toestel te kopen!

Hiervoor moet er voorafgaand een studie gemaakt worden. Hiervoor rekenen we een vaste kost van 30 euro aan. Wij bezorgen een vrijblijvende offerte van ons voorstel om jouw toestel te verbeteren. Wanneer het voorstel volledig of deels uitgevoerd mag worden, wordt de vaste kost in mindering gebracht.

 

Contacteer ons Webshop
Nood aan een nieuw toestel?

Nood aan een nieuw toestel?

Soms is een nieuw toestel beter!

Wij beschikken over verschillende groothandels waardoor wij tal van producten aan democratische prijzen kunnen aanbieden. Zoek je iets specifieks dan kan je ook steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact op met onze diensten.

Je kan ook kiezen voor een  refurbished laptop. Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze webshop voor deze specifieke toestellen.

Contacteer ons Webshop
Snelle service

Snelle service

Bij ons ben je op de juiste plaats!

Wij streven ernaar om elke herstelling zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. De meeste herstellingen zijn klaar binnen de 24 uur.

De klant is steeds betrokken bij beslissingen die wij moeten maken zonder dat er afspraken rond gemaakt zijn geweest. Uit goede trouw zal dit steeds telefonisch gebeuren en in sommige gevallen wordt er  een e-mail verzonden voor bevestiging.

Contacteer ons
Advies nodig?

Advies nodig?

Wij luisteren wat jij nodig hebt!

Bij ons kan je steeds terecht voor advies wanneer je niet weet wat je precies nodig hebt. Heb je vragen over bepaalde termen of wil de verschillen kennen van bepaalde componenten? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons! Je kan ons tijdens de kantooruren bellen of een e-mail sturen.

De klant staat bij ons centraal.

Contacteer ons