Banner Webmarketing

Webmarketing

De digitale oplossing voor marketing!

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (SEA)

Google Advertising

SEA (Search Engine Advertising) of ook wel SEM (Search Engine Marketing) genoemd. In de volksmond beter te verstaan als adverteren bij zoekmachines zoals Google. Eén van de meest effectieve manieren om jouw bedrijf te laten groeien in een steeds competitievere markt. Miljoenen bedrijven die allemaal strijden om dezelfde ogen, het is nog nooit zo belangrijk geweest om online te adverteren en zoekmachinemarketing is de meest effectieve manier om je producten te promoten en je bedrijf te laten groeien. Wij hebben de juiste strategieën om zoekmachinemarketing goed uit te voeren.

Door te adverteren bij Google kan je jouw website of onderdelen van jouw website heel eenvoudig promoten bij het grote publiek. Aan de hand van jouw gekozen kernwoorden kan jouw advertentie opgenomen worden in de advertentie database. Wanneer een gebruiker een gerelateerd kernwoord zoekt zal Google jouw advertentie weergeven naargelang het geboden bedrag.

Adverteren bij Google werkt met biedingen. Je kan een maximum bod instellen dat je wil uitgeven per klik op de advertentie. Hoe beter jouw bod, hoe meer kans dat jouw advertentie op de eerste pagina staat.

Bekijk hier ons aanbod Afspraak maken
Social Media Marketing

Social Media Marketing

Facebook, Instagram, LinkedIn,...

Versterk jouw website, producten en diensten via social media. De meest bekende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn,.. zijn steeds essentieel om het verschil te maken. Deze social media kanalen kan je ook gebruiken om te promoten, meer klanten opbouwen en te onderhouden.

Je kan doormiddel van een goede marketing doelgericht communiceren met je klanten, maar ook jouw potentiële klanten. 

Social media advertising is een meetbaar medium en ook betaalbaar omdat je de kosten zelf kunt bepalen. Je kan richten op bepaalde doelgroepen. Zoals leeftijd, land, streek, ...

Geen tijd? 

Het is niet voor iedereen weggelegd om hier aandacht aan te geven, maar het is wel nodig voor jouw bedrijf?  AlfaNet kan hiervoor jouw partner worden om jouw social media in beheer te nemen.  Met de juiste informatie en afspraken kunnen wij aan de slag!

 
 
 
Bekijk hier ons aanbod Afspraak maken