Banner Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Google Advertising

Wat is SEA

SEA (Search Engine Advertising) of ook wel SEM (Search Engine Marketing) genoemd. In de volksmond beter te verstaan als adverteren bij zoekmachines zoals Google. Eén van de meest effectieve manieren om jouw bedrijf te laten groeien in een steeds competitievere markt. Miljoenen bedrijven die allemaal strijden om dezelfde ogen, het is nog nooit zo belangrijk geweest om online te adverteren en zoekmachinemarketing is de meest effectieve manier om je producten te promoten en je bedrijf te laten groeien. Wij hebben de juiste strategieën om zoekmachinemarketing goed uit te voeren.

Doel van SEA

Door te adverteren bij Google kan je jouw website of onderdelen van jouw website heel eenvoudig promoten bij het grote publiek. Aan de hand van jouw gekozen kernwoorden kan jouw advertentie opgenomen worden in de advertentie database. Wanneer een gebruiker een gerelateerd kernwoord zoekt zal Google jouw advertentie weergeven naargelang het geboden bedrag.

Hoe werkt SEA

Adverteren bij Google werkt met biedingen. Je kan een maximum bod instellen dat je wil uitgeven per klik op de advertentie. Hoe beter jouw bod, hoe meer kans dat jouw advertentie op de eerste pagina staat.

Wat kunnen wij betekenen voor jouw?

Onderaan wordt er uitgelegd wat de vaste kosten zijn, hoe de klikkosten verrekend wordt en wat de inhoud is van een overeenkomst met ons. Bij de start van het de opdracht starten wij een dossier op bij Google en gaan wij de eerste instellingen doorvoeren. De start van een campagne bij Google begint altijd op de 1ste of de 15de dag van de maand.

Vaste kosten

Vaste kosten

Vaste kosten uiteengezet op verschillende niveaus

Er is een standaard vaste kost die wij hanteren. Uiteraard wanneer er afwijkingen ontstaan kan deze vaste kost verhoogt worden. 

 1. Er moet een campagne gestart worden bij Google en de eerste instellingen moeten gebeuren. Hiervoor zal er een eenmalige setupkost aangerekend worden.

 2. Maandelijks wordt er een opvolging en eventuele wijzigingen uitgevoerd.

 3. Driemaandelijks wordt er een verslag uitgebracht dat je per e-mail ontvangt. Bij start van de campagne wordt je ook op de hoogte gebracht en na de eerste maand ontvang je ook een rapport. 

 

Offerte aanvragen
Budget

Budget

Bepaal zelf de klikkosten

Google advertising werkt met klikkosten. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de vast kost en kunnen ook afwijken naar iets minder of meer van jouw gekozen budget!

 1. Er is een minimum kost per maand van € 150,00 (exclusief BTW) Lager dan deze kost kan er geen campagne opgestart worden. Er is geen maximum bedrag, dit kan je zo hoog instellen als je zelf wil.

 2. Deze kosten worden door jouw zelf gefinancierd. Je hebt een eigen Google account waar wij toegang op krijgen. Jouw Google account is gekoppeld aan jouw kredietkaart waarvan de klikkosten integraal betaald worden. 

 3. Wanneer je kiest dat AlfaNet dit moet financieren (voorschieten) komt er een vaste administratieve kost bij, die maandelijks aangerekend wordt. Het budget dat je bepaald hebt, zal maandelijks herbekeken worden naargelang de effectieve kosten die Google ons aanrekent.
Offerte aanvragen
Overeenkomst

Overeenkomst

Contractuele afspraken

Er wordt een overeenkomst opgesteld tussen de klant en AlfaNet voor de diensten die hiervoor worden verricht. Er zal eerst een offerte bezorgd worden en bij akkoord van de offerte is de overeenkomst tot stand gebracht. 

De standaard voorwaarden die opgenomen worden in de overeenkomst

 1. Overeenkomst is steeds voor een periode van 12 maanden
 2. Maandelijkse facturatie
 3. Drie-maandelijks rapport
 4. Opzeggen per e-mail en dit 2 weken voor einde contractduur.

Er kunnen afwijkingen gemaakt worden en steeds op verzoek van de klant. Hierdoor zal de vaste kosten verhoogd worden.

 1. Overeenkomst kan voor 6 maanden
 2. Maandelijks rapport
 3. Bespreking in een online meeting, per maand of drie-maandelijks
Offerte aanvragen