Banner Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Google Advertising

Wat is SEA

SEA (Search Engine Advertising) of ook wel SEM (Search Engine Marketing) genoemd. In de volksmond beter te verstaan als adverteren bij zoekmachines zoals Google. Eén van de meest effectieve manieren om jouw bedrijf te laten groeien in een steeds competitievere markt. Miljoenen bedrijven die allemaal strijden om dezelfde ogen, het is nog nooit zo belangrijk geweest om online te adverteren en zoekmachinemarketing is de meest effectieve manier om je producten te promoten en je bedrijf te laten groeien. Wij hebben de juiste strategieën om zoekmachinemarketing goed uit te voeren.

Doel van SEA

Door te adverteren bij Google kan je jouw website of onderdelen van jouw website heel eenvoudig promoten bij het grote publiek. Aan de hand van jouw gekozen kernwoorden kan jouw advertentie opgenomen worden in de advertentie database. Wanneer een gebruiker een gerelateerd kernwoord zoekt zal Google jouw advertentie weergeven naargelang het geboden bedrag.

Hoe werkt SEA

Adverteren bij Google werkt met biedingen. Je kan een maximum bod instellen dat je wil uitgeven per klik op de advertentie. Hoe beter jouw bod, hoe meer kans dat jouw advertentie op de eerste pagina staat.

Wat kunnen wij betekenen voor jouw?

Onderaan wordt er uitgelegd wat de vaste kosten zijn, hoe de klikkosten verrekend wordt en wat de inhoud is van een overeenkomst met ons. Bij de start van het de opdracht starten wij een dossier op bij Google en gaan wij de eerste instellingen doorvoeren. De start van een campagne bij Google begint altijd op de 1ste of de 15de dag van de maand.

Vaste kosten

Vaste kosten

Vaste kosten uiteengezet op verschillende niveaus

Wij hanteren een standaard vaste kost. Deze kan worden verhoogd bij eventuele afwijkingen.

Voor de start van een campagne bij Google en de initiële instellingen wordt een eenmalige setupkost van € 320 (exclusief BTW) in rekening gebracht.

Maandelijks voeren wij opvolging en eventuele wijzigingen uit, tegen een tarief vanaf € 92 per maand (exclusief BTW).

Je ontvangt een verslag per e-mail. Bij de start van de campagne word je op de hoogte gebracht en na de eerste maand ontvang je ook een rapport.

Profiteer van 50% korting op de setupkosten bij een campagne van 12 maanden. Geldig tot 01/09/2024.

Klik budget

Klik budget

Bepaal zelf de klikkosten

Google advertising werkt met klikkosten, die niet inbegrepen zijn in de vaste kosten. De werkelijke kosten kunnen enigszins afwijken van het door jou gekozen budget.

Er is een minimale maandelijkse kost van €150,00 (exclusief BTW). Campagnes kunnen niet gestart worden voor een lager bedrag. Er is geen maximum bedrag; dit kan je naar wens instellen.

Deze kosten financier je zelf. Je hebt een eigen Google-account waartoe wij toegang krijgen. Dit account is gekoppeld aan je kredietkaart, waarmee de klikkosten volledig worden betaald.

Als je ervoor kiest dat AlfaNet de kosten voorschiet, komt er een vaste administratieve kost bij, die maandelijks in rekening wordt gebracht. Het door jou bepaalde budget wordt maandelijks herzien op basis van de werkelijke kosten die Google ons aanrekent.

Overeenkomst

Overeenkomst

Contractuele afspraken

Er wordt een overeenkomst opgesteld tussen de klant en AlfaNet voor de te verlenen diensten. Eerst ontvang je een offerte, en bij akkoord komt de overeenkomst tot stand.

Voorwaarden in de overeenkomst:

  • Looptijd van 1, 3, 6 of 12 maanden
  • Maandelijkse facturatie
  • Maandelijkse of driemaandelijkse rapportage
  • Mogelijkheid tot een online meeting voor bespreking
  • Opzegging mogelijk per e-mail, uiterlijk 2 weken voor het einde van de contractduur.