Banner Webhosting

Webhosting

Ontdek onze webhosting pakketten

Domeinnaam

Domeinnaam

AlfaHosting, jouw expert in het registreren van domeinnamen aan de voordeligste tarieven. Je kan een domeinnaam registreren wanneer deze nog vrij is voor registratie. Met onze WHOIS tool in de eerste stap van de wizard is het mogelijk verschillende controles uit te voeren.

 
Meer informatie Bestel nu
Webhosting

Webhosting

Shared webhosting oplossingen

Wil je jouw website online zetten? Dan heb je webruimte (of webhosting) nodig. AlfaHosting levert kwalitatieve en betaalbare webhosting van België. Je hebt al een webhostingpakket vanaf 29,04 euro per jaar.

Meer informatie Bestel nu
Reseller webhosting

Reseller webhosting

Jouw klanten centraal!

Een reseller webhostingpakket is de ideale oplossing voor hen die meerdere sites beheren, webdesigners of startende webhosters. Men hoeft geen server te onderhouden, te updaten of problemen op te lossen. Kijk snel op onze website voor meer informatie!

Meer informatie Beste nu
VPS webhosting

VPS webhosting

Virtual Private Server webhosting

Beschik over een virtuele privé server, de ideale bedrijfsoplossing. Voor veeleisende websites  of applicaties. Beter stabiliteit bij hoge bezoekerspieken. 24/7 support.


Meer informatie Offerte
Dedicated webhosting

Dedicated webhosting

Een eigen server in beheer!

Dé hosting oplossing voor een bedrijf kritische of omvangrijke website met veel bezoekers of voor hostingproviders en webdesigners!Meer informatie Offerte
Open source webhosting

Open source webhosting

Onze servers zijn er geschikt voor!

WordPress, Drupal, Jommla en nog zoveel meer zijn Open source CMS softwares. Onze webservers zijn voorzien om dergelijke websites met deze tool te kunnen draaien. Het is mogelijk om door onze diensten de voorinstallatie op de server te voorzien.

Meer informatie Contacteer ons